Søk

logo

Meny

 • Stein Andre Herigstad-Olsen

  Administrerende direktør

  Stein Andre Herigstad-Olsen tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Torghatten Trafikkselskap 1.februar 2015. Han har tidligere vært finanssjef i Torghatten ASA. Han er utdannet siviløkonom og har jobbet i konsernet siden 2007. 


  stein.olsen@torghatten.no 

 • Jarle Rodahl

  Driftssjef

  Jarle Rodahl begynte som driftssjef i Torghatten Trafikselskap i april 2015. Han har tidligere jobbet som leder for administrasjon og brukerstøtte i AKVA Group Software AS. Han har også 12 års erfaring i fra Leif Høegh & Co AS og avsluttet sin karriere der som overstyrmann. Han har sin maritime utdannelse fra Nautisk linje ved Høgskolen i Vestfold. Videre har han høyere utdannelse innenfor områdene organisasjon og ledelse og informatikk


  jarle.rodahl@tts.no

 • Terje Nøss Mathisen

  Trafikkleder sjø / Mannskapsansvarlig

  Terje Nøss Mathisen har jobbet i TTS i over 30 år. Han har ansvaret for mannskapet på fartøyene og er trafikkleder for sjøtrafikken. 


  terje@tts.no

 • Gunnar Herringbotn

  Teknisk sjef

  Gunnar har jobbet i selskapet siden 1996. Han er utdannet maritim ingeniør, og startet sin  karriere i TTS som maskinsjef. I februar 2014 ble han teknisk sjef i selskapet, og har ansvar for at alle fartøyene er i operativ stand. 

   

  Gunnar.herringbotn@tts.no

 • Torstein Zahl Kristiansen

  Controller

  Torstein har jobbet som controller i selskapet siden mai 2015. Han er utdannet siviløkonom innenfor energiledelse fra Universitetet i Nordland og MGIMO (Russland) hvor han ble uteksaminert i 2015. Torstein jobber blant annet med økonomisk rapportering, analyse og budsjettering.

  torstein.zahl@tts.no

 • Stian Olaisen

  Drift & kvalitetskonsulent

  Stian har jobbet i TTS siden 2005 og er utdannet skispsoffiser og navigatør ved maritim fagskole. Han begynte sin karriere i selskapet som navigatør, men jobber nå på driftsavdelingen som drifts og kvalitetskonsulent.